Kitap Okuyoruz | 2013

27 Martta tüm yurtta aynı anda gerçekleştirdiğimiz ve her yıl artarak devam etmesini temenni ettiğimiz " Kitap Okuyoruz | 2013 " etkinliğine katılım sağlayan tüm kütüphaneciler, bilgi ve belge yönetimi bölümü öğrencileri, akademisyenler, yazarlar, çizerler, yayıncılar, okurlar, kamu yöneticileri ve paydaş STK’lara teşekkür ediyoruz.

Türk Kütüphaneciler Derneği olarak Okuyan Türkiye idealimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başarıyla gerçekleştirdiğimizkitap okuma etkinliğinin toplumda etki yarattığını, yerel ve ulusal basının etkinliğe ilgi göstererek medyada geniş yer bulması Okuma Kültürünün tüm topluma yaygınlaşması için önemli bir başlangıçtı.

Okuma haritamızdaki karanlıklar aydınlana kadar, kütüphane, okuma istatistiklerimiz gelişmiş ülkelerin seviyesine gelene kadar üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

49. Kütüphane Haftası çerçevesinde ülkemizin bir buy clomid online çok köşesinde gerçekleştirilen Kitap Okuyoruz | 2013 manzaralarına BBY HABER PORTALI tarafından derlenmiştir, kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan albüme ulaşabilirsiniz.

TKD KAMPÜS Yönetim Kurulu