TKD Kampüs Söyleşi - 6

Yeni dönemin ilk söyleşisini Ankara Üniversitesi - Bilgi ve Belge Yönetimi Bülümü Başkanı Prof. Dr. Sayın Fatoş Subaşıoğlu ile gerçekleştirdik

"Bilgi ve Belge Yönetiminde Akademik Kariyer Yapmak" konulu söyleşimizi akademik kariyerin adımları, neler gerektirdiği, avantajları gibi önemli bilgiler doğrultusunda gerçekleştirdik.

Sayın Genel Başkanımız Ali Fuat Kartal'ın da değerli görüşleriyle katıldığı söyleşimize ilgi gösteren bütün katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bizleri kırmayarak söyleşimize katılan Sevgili Hocamız Sayın Fatoş Subaşıoğlu ve başta Sevgili Neslihan Er olmak üzere Araştırma Görevlisi hocalarımıza, TKD Ankara Sube Başkanı Sevgili Dide Karaşahin ile Mehmet Akif Ersoy Edebiyat Müze Kütüphanesi Sorumlusu Sevgili Emine Ercan'a şükranlarımızı sunuyoruz.

Söyleşi albümümüze aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz..

TKD Kampüs Söyleşileri - TKD Kampüs Söyleşi - 6
TKD Kampüs Söyleşileri » TKD Kampüs Söyleşi - (9)